huende
tevékenységkapcsolat
Grinding Ipari és Kereskedelmi Kft.


Tevékenységi kör: növényi magvak és ásványi anyagok száraz, vasmentes őrlése, mikro-szemcse előállítása

Fűnyírás árak

Cégünk 2010 óta végez park és zöldterület fenntartási szolgáltatásokat. Megrendelőink között szerepelnek önkormányzatok, cégek, intézmények, magánszemélyek.

Szolgáltatásunk a zöldterület fenntartás minden részére kiterjed, a legnagyobb feladatunk a gyep gondozása, ezen belül is a fűnyírás és fűkaszálás. A minőségi és hatékony munkavégzés igénye miatt csak a legkorszerűbb professzionális fűgyűjtős és mulcsozós fűnyíró gépekkel és fűkaszákkal dolgozunk, pl. Toro és ISEKI  traktorok, STIHL motoros kaszák. Így a munkavégzés után rendezett területet adunk át a megrendelőinknek.


Társaságunk elsősorban bérmunkát végez, vagyis a vevő által rendelkezésre bocsátott alapanyagot megőröljük, igény esetén osztályozzuk.
Állítunk elő készterméket vásárolt alapanyagokból is.

Olyan vevői igényeket tudunk kielégíteni, ahol a készterméknek nagyon finomnak ( 0-45 mikron) és vasmentesnek kell lennie.
Az őrlést speciális berendezésben végezzük, amivel 45 mikron alá is tudunk őrölni. A beadagolható alapanyag maximális mérete: 2 mm.

Az élelmiszeripar részére természetesen olyan berendezést alkalmazunk., ami megfelel az előírásoknak.

Az ásványi-és és tűzálló anyagok őrlése bélelt berendezésben történik a vasmentesség érdekében.

Vállajuk finomra őrölt anyagokból mikro-szemcsék (10-100 mikron) osztályozását is.

Alapvetően az ISO illetve FEPA előírásainak megfelelő méretű szemcséket állítjuk elő, de a vevői igények alapján más mérettartományt is elő tudunk állítani. Az osztályozás során semmilyen szennyeződés nem kerülhet be a végtermékbe.

Rendelkezünk még dob szárítóval, amivel igény esetén a nem teljesen száraz alapanyagokat meg tudjuk szárítani, hogy őrölhető állapotba kerüljenek.

Osztályozó berendezésünkkel el tudjuk végezni a durvább (100 mikron feletti ) anyagok szétválasztását.
Grinding Ipari és Kereskedelmi Kft.

web:Fényjel Stúdió